Stokbroodje met gerookte makreelsalade

Heart outline Heart 7 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Ingrediënten

  • 1 blikje John West gerookte makreel in zonnebloemolie (145g), uitgelekt
  • halve rode ui
  • halve granny smith appel
  • ¼ komkommer
  • 2 el mayonnaise
  • 2 tl citroensap
  • 2 el Griekse yoghurt
  • 1 stengel bosui
  • 1 takje peterselie
  • Peper en zout
  • 1 kropje romaine sla
  • 2 ciabatta broodjes

Stap 1

Was de appel en komkommer. Haal het vruchtvlees uit de komkommer. Snij de komkommer, appel en rode ui in kleine blokjes. Doe de blokjes in een ruime kom. Voeg hier 2 tl citroensap aan toe.

Stap 2

Meng de uitgelekte gerookte makreel met de mayonnaise en Griekse yoghurt in een kom. Breng op smaak met peper. Meng de makreelsalade met de appel, komkommer en rode ui. Snij de bosui in ringen en de peterselie fijn. Meng dit door de makreelsalade.

Stap 3

Serveer de makreelsalade op een ciabatta broodje met knapperige Romaine salade.

You may also like...