Omelet met Makreel in Gekruide Tomatensaus

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 1 persoon

Een pittige en kruidige omelet is waar je zin in hebt bij het ontbijt of bij de lunch! Bereid met heerlijke makreel die door de Easypeel gemakkelijkte openen is

Ingrediënten

  • 5 ml olijfolie
  • 100 g spinazie
  • 1 tomaat
  • in stukjes gesneden
  • 2 eieren
  • losgeklopt met vers gemalen peper
  • 1/2 blikje John West MSC Makreelfilets in Gekruide Tomatensaus Easypeel (115 g)
  • 1 takje verse basilicum
  • gesneden

Stap 1

Verhit in een koekenpan de olijfolie en roerbak de spinazie tot deze geslonken is.

Stap 2

Voeg de stukjes tomaat toe en vervolgens de losgeklopte eieren, zorg dat heel de bodem bedekt is met ei.

Stap 3

Nu schuddend aan de pan en met een bakspatel de omelet vormen.

Stap 4

Leg de makreel met de saus op de rand van de omelet en vouw de omelet dubbel.

Stap 5

Als de omelet mooi gestold is mag het vuur uit.

Stap 6

Serveer de omelet op een bord en verdeel de basilicum over de omelet.

 

Tip

Heerlijk met een salade of op brood