This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Komkommerrolletjes met makreel
Serveert 4 personen
In dit makreel recept is komkommer niet weg te denken. Het zorgt voor een fris element en heerlijk voor de lente of zomer!
Ingrediënten
- 1 blik John West MSC Makreelfilets in water Easypeel (115 g)
- 1 el citroensap
- 1 komkommer
- 150 g roomkaas
- verse peterselie
- verse koriander
- peper en zout
Makreel Water
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in water. Rijk van smaak, met alleen de vitamines en onverzadigde vetten die makreel van nature heeft.
Stap 1
Laat de makreelfilets uitlekken en plaats deze in een kom. Prak ze ietwat fijn. Voeg het citroensap en ca. 3 tl zwarte peper toe. Meng alles goed door elkaar en laat de makreel minimaal 6 min. marineren.
Stap 2
Schil de komkommer met een kaasschaaf. De buitenste en binnenste lagen worden niet gebruikt in dit recept: deze zijn te dik of te waterig om op te rollen.
Stap 3
Besmeer elke reep komkommer met de kaas en beleg een uiteinde met een beetje makreel. Voeg naar smaak (een) blaadje(s) peterselie en koriander toe. Breng op smaak met zout en rol voorzichtig op. Zet de rolletjes vast met een prikker.
Serveertip
Maak dit borrelhapje al eerder klaar en haal uit de koelkast als de gasten binnen komen!
Deel dit recept