Gevulde eieren met pittige makreel

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Wil je een keer makreel proberen? Ga eens voor gevulde eieren. De smaak van makreel in dit gerecht past lekker bij de eieren

Ingrediënten

1 blik John West Gerookte Makreelfilets in Zonnebloemolie (145 g),2 chilipepers,4 eieren,1 bosje verse dragon,2 el mosterd

Stap 1

Giet de olie van de makreel in een kom. Snijd de chilipepers fijn en meng deze met de olie. Plet de makreelfilets in dit mengsel en laat minimaal 8 min. marineren.

Stap 2

Kook de eieren voor min. Laat ze schrikken, pel en halveer de eieren in de lengte.

Stap 3

Verwijder het eigeel en meng dit door de makreelfilets. Hak de dragon fijn. Voeg de dragon en mosterd bij het makreelmengsel en breng op smaak met zout en peper.

Stap 4

Vul de eitjes met het mengsel. Serveer koud.

 

Voeg paprikapoeder toe aan de mosterd voor een rodere kleur.