Terrine de Maquereau

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Een makreel recept waar de smaken goed tot hun recht komen. Door de makreel in een potje te stoppen worden de smaken goed bewaard. Even in de koelkast bewaren en genieten!

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Makreelfilets in Water Easypeel (115 g)
  • 2 el citroensap
  • 8 zongedroogde tomaten
  • 200 g roomkaas
  • 8 basilicum blaadjes
  • peper

Stap 1

Verdeel de makreel in stukjes en breng ze op smaak met vers gemalen zwarte peper en het citroensap.

Stap 2

Bedek de bodem van 4 afsluitbare glazen potjes met een deel van de zongedroogde tomaatjes. Verdeel de roomkaas over de potjes als tweede laag.

Stap 3

Maak de derde laag met afwisselend zongedroogde tomaten en stukjes makreel.

Stap 4

Garneer met de blaadjes basilicum. Serveer je het niet direct, sluit het deksel dan goed en bewaar het gerecht in de koelkast.

Stap 5

Serveer met brood of soepstengels.