Fris borrelhapje met komkommer, makreel en tonijn

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Zoek je voor tussendoor een fris hapje? Lekker fris met citroensap en komkommer. Verrijkt met gerookte Makreelfilets en tonijn

Ingrediënten

  • 1 blik John West Gerookte Makreelfilets in Zonnebloemolie (145 g)
  • 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120 g)
  • 1 rode peper
  • 2 takjes tijm
  • 3 el citroensap
  • 150 g zongedroogde tomaten
  • 1 komkommer
  • 200 g opgeklopte verse kaas (fromage frais fouetté)
  • olijfolie

Stap 1

Hak de rode peper fijn en meng deze (inclusief pitjes) met 3 el olijfolie. Wentel de makreelfilets hier goed in om. Meng in een andere kom de tijm met het citroensap. Wentel de tonijn hier goed in om. Laat de tonijn en makreel voor minimaal 8 min. marineren.

Stap 2

Snijd de komkommer in plakjes. Plaats op elk plakje komkommer een tl kaas.

Stap 3

Plaats een beetje tonijn op de helft van de komkommerschijfjes en de makreel op de andere helft van de hapjes.

Stap 4

Snijd de zongedroogde tomaten fijn en garneer de hapjes ermee.

 

Vervang de komkommer door schijfjes wortel!