This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Fris borrelhapje met komkommer, makreel en tonijn
Serveert 4 personen
Zoek je voor tussendoor een fris hapje? Lekker fris met citroensap en komkommer. Verrijkt met gerookte Makreelfilets en tonijn
Ingrediënten
- 1 blik John West Gerookte Makreelfilets in Zonnebloemolie (145 g)
- 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120 g)
- 1 rode peper,2 takjes tijm
- 3 el citroensap
- 150 g zongedroogde tomaten
- 1 komkommer
- 200 g opgeklopte verse kaas (fromage frais fouetté)
- olijfolie
Gerookte Makreelfilets in Zonnebloemolie 145g
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Onze makreelfilets zijn ambachtelijk gerookt en vol van smaak. Met hun vitamines en vetzuren passen ze bovendien in een gebalanceerde voeding.
Stap 1
Hak de rode peper fijn en meng deze (inclusief pitjes) met 3 el olijfolie. Wentel de makreelfilets hier goed in om. Meng in een andere kom de tijm met het citroensap. Wentel de tonijn hier goed in om. Laat de tonijn en makreel voor minimaal 8 min. marineren.
Stap 2
Snijd de komkommer in plakjes. Plaats op elk plakje komkommer een tl kaas.
Stap 3
Plaats een beetje tonijn op de helft van de komkommerschijfjes en de makreel op de andere helft van de hapjes.
Stap 4
Snijd de zongedroogde tomaten fijn en garneer de hapjes ermee.
Vervang de komkommer door schijfjes wortel!
Deel dit recept