Mini-lasagne van tomaat en makreel

Heart outline Heart 2 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Lasagne zijn zalige laagjes pasta met ertussen een vulling van makreel en andere smaakvolle ingrediënten. Makreel geeft dit gerecht extra body en smaak!

Ingrediënten

  • 1 blik John West Makreelfilets in water Easypeel (115 g)
  • 3 takjes rozemarijn
  • 4 tomaten
  • 100 g Philadelphia
  • 1 bosje bieslook
  • olijfolie
  • zout en peper

Stap 1

Plaats de hele inhoud van het blikje John West Makreelfilets Naturel in een kom. Voeg de rozemarijn toe en wentel de makreelfilets er goed doorheen. Laat minimaal 6 min. marineren.

Stap 2

Snijd de tomaten horizontaal in smalle plakjes. Hak de bieslook fijn en meng deze door de Philadelphia.

Stap 3

Plaats op elk bord een paar plakjes tomaat, besmeer deze voorzichtig met de kaas, beleg met een paar stukjes makreelfilet en dek af met een volgende laag tomaten.

Stap 4

Breng het geheel op smaak met flink wat zout, peper en olijfolie. Serveer direct.

 

Gebruik donkerrode cherrytomaatjes voor een zoetere twist!