Ontdek het verhaal achter elk blikje

We weten dat vis van hoge kwaliteit het niet alleen draait om de goede smaak. Je wilt ook weten waar de vis vandaan komt. Daarom worden veel van onze blikken geleverd met een code die je kunt invoeren op onze website, zodat je kunt zien waar je vis gevangen is. Voor de overige producten vind je in het Europese Sourcing Transparency-rapport van ons moederbedrijf Thai Union een overzicht van vissoorten die John West verkoopt en informatie over waar elke vis vandaan komt.

?

We weten waar elke vis is gevangen en we willen deze informatie graag met je delen. We werken er aan om de ‘can tracker’ voor al onze producten beschikbaar te hebben. Maar op dit moment kun je alleen de herkomst van onze tonijn uit Ghana en de Seychellen ontdekken: ‘Uitlekken niet nodig’ Tonijn, Tonijnstukken in Water, in Zonnebloemolie en in Olijfolie. Je kunt ook de herkomst achterhalen van onze Rode en Roze Zalm uit Alaska en Canada, als ook onze Sardines en Makreel uit Portugal.

?

Waar komt onze vis vandaan? Je vindt de naam van het land op de buitenkant van uw blik.

Ongeldige Streepjescode
?

Het nummer dat je moet invoeren bevindt zich onder de zwart-witte streepjescode op het blik en begint met 5000171. Voer alle cijfers in, zodat we het product kunnen herkennen en we je informatie over de voedingswaarde en heerlijke recepten kunnen geven.

Ongeldige Blikcode
?

De blikcode die je moet invoeren, bestaat uit 3,4 of 5 cijfers zoals hierboven weergegeven. Met deze code kunnen we precies zien in welk deel van de zee jouw vis is gevangen en zelfs achterhalen wat de naam van de boot is waarmee jouw vis is gevangen. Indrukwekkend, toch?

Lees Volgende