This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Stokbroodje met gerookte makreelsalade
Serveert 2 personen
Ingrediënten
- 1 blikje John West gerookte makreel in zonnebloemolie (145g), uitgelekt
- halve rode ui
- halve granny smith appel
- ¼ komkommer
- 2 el mayonnaise
- 2 tl citroensap
- 2 el Griekse yoghurt
- 1 stengel bosui
- 1 takje peterselie
- Peper en zout
- 1 kropje romaine sla
- 2 ciabatta broodjes

Gerookte Makreel Olie
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Onze makreelfilets zijn ambachtelijk gerookt en vol van smaak. Met hun vitamines en vetzuren passen ze bovendien in een gebalanceerde voeding.
Stap 1
Was de appel en komkommer. Haal het vruchtvlees uit de komkommer. Snij de komkommer, appel en rode ui in kleine blokjes. Doe de blokjes in een ruime kom. Voeg hier 2 tl citroensap aan toe.
Stap 2
Meng de uitgelekte gerookte makreel met de mayonnaise en Griekse yoghurt in een kom. Breng op smaak met peper. Meng de makreelsalade met de appel, komkommer en rode ui. Snij de bosui in ringen en de peterselie fijn. Meng dit door de makreelsalade.
Stap 3
Serveer de makreelsalade op een ciabatta broodje met knapperige Romaine salade.
Deel dit recept