Salade met John West Tonijn Twist met honing en mosterd

Heart outline Heart 9 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Ingrediënten

  • 1 zakje John West Tonijn Twist met honing en mosterd (85g)
  • 1 el grove milde mosterd
  • 2 romaine slastronkjes
  • 150 gram haricot vert
  • 2 boterhammen
  • 3 el olijfolie
  • 2 eieren
  • 2 el (zoetzure) rode ui
  • Grof zeezout

Stap 1

Kook 2 eieren middelhard. Dop ondertussen de haricot verts en kook deze in ongeveer 8 minuten gaar. Giet de haricot verts af en spoel deze af met koud water tot deze afgekoeld zijn. Zet apart.

Stap 2

Snij de korsten van de boterhammen en snij ze in kleine blokjes. Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak hierin de boterhammen totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Bestrooi de croutons met wat zout. Zet apart.

Stap 3

Snij de romaine sla en was deze schoon. Doe de sla en de boontjes in een grote kom en meng met de (zoetzure) rode ui. Schenk 1 eetepel olijfolie over de salade en voeg nog wat extra grove mosterd toe naar smaak.

Stap 4

Pel de eieren, snij in kwarten en leg op de salade. Strooi de croutons over de salade. Voeg als laatste de John West Tonijn Twist met honing en mosterd toe.

You may also like...