This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Salade met John West Tonijn Twist met honing en mosterd
Serveert 2 personen
Ingrediënten
- 1 zakje John West Tonijn Twist met honing en mosterd (85g)
- 1 el grove milde mosterd
- 2 romaine slastronkjes
- 150 gram haricot vert
- 2 boterhammen
- 3 el olijfolie
- 2 eieren
- 2 el (zoetzure) rode ui
- Grof zeezout
Twist Tonijn MSC met honing & mosterd 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Kook 2 eieren middelhard. Dop ondertussen de haricot verts en kook deze in ongeveer 8 minuten gaar. Giet de haricot verts af en spoel deze af met koud water tot deze afgekoeld zijn. Zet apart.
Stap 2
Snij de korsten van de boterhammen en snij ze in kleine blokjes. Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak hierin de boterhammen totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Bestrooi de croutons met wat zout. Zet apart.
Stap 3
Snij de romaine sla en was deze schoon. Doe de sla en de boontjes in een grote kom en meng met de (zoetzure) rode ui. Schenk 1 eetepel olijfolie over de salade en voeg nog wat extra grove mosterd toe naar smaak.
Stap 4
Pel de eieren, snij in kwarten en leg op de salade. Strooi de croutons over de salade. Voeg als laatste de John West Tonijn Twist met honing en mosterd toe.
Deel dit recept