This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Vispaella met chorizo en tonijn
Serveert 4 personen
Paella, dan denk je al snel aan Spanje. Breng je huis in Spaanse sferen met het recept dat bestaat uit vispaella met chorizo en Tonijn met Groenten in een Pikante Saus
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnstukken met Groenten in Pikante Saus (150 g)
- 1 ui,1 rode peper
- 200 g chorizo
- 1 gele en 1 rode paprika
- 2 tenen knoflook
- 300 ml kippenbouillon
- 1 blik tomatenblokjes (400 g)
- 200 g risottorijst
- 1 tl kurkuma
- ½ tl paprikapoeder
- 150 g doperwten (Hak)
- 150 g cocktailgarnalen,olijfolie
Stap 1
Snipper de ui en rode peper. Snijd de chorizo en paprika’s in blokjes. Pers de knoflook. Maak de bouillon zoals omschreven op de verpakking.
Stap 2
Doe wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui en rode peper voor ongeveer 3 min. tot de ui zacht is. Bak de rijst mee tot deze glazig is.
Stap 3
Voeg de kurkuma, paprikapoeder en knoflook toe. Meng de tomaatblokjes met de bouillon en voeg dit toe aan de rijst, zodat de rijst onderstaat. Breng op smaak met zout en peper. Kook afgedekt op laag vuur in min. gaar.
Stap 4
Schep na min. de chorizo, paprika, doperwten, tonijnstukjes en garnalen erdoor. Laat even meegaren en serveer.
Deel dit recept