Tonijn-kaastosti met paprika

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Wie houdt er niet van tosti’s? Warm, gesmolten kaas en knapperig brood. Probeer eens iets anders dan de klassieker met ham en kaas, deze doet er zeker niet voor onder. Met de echte smaak van tonijn

Ingrediënten

  • 1 blikje John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120 g)
  • 4 sneetjes witbrood zonder korst
  • 2 geroosterde rode paprika’s (pot)
  • 2 plakken jong belegen kaas
  • 1,5 el olijfolie

Stap 1

Snijd de korstjes van het brood. Lek de geroosterde paprika’s uit en dep deze droog.

Stap 2

Bestrijk de sneetjes brood aan een kant met olijfolie. Beleg de droge kant van 2 sneetjes brood allebei met een opengesneden paprika. Leg de kaas op de paprika en bedek met de tonijn. Leg de andere sneetjes brood hier bovenop, met de olijfoliekant naar boven.

Stap 3

Leg de tonijnboterhammen in het tosti-apparaat en bak ze in 4 min. goudbruin tot de kaas mooi gesmolten is. Snijd schuin door en eet ze direct op.