This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Crostini met Tonijnpaté
Serveert 6 personen
Tonijnpaté is het ideale recept voor een borrel met vrienden, familie of om jezelf mee te verwennen
Ingrediënten
- 1 kuipje John West Tonijnpaté (125 g)
- 1 el olijfolie
- ¼ kleine courgette
- 4 blaadjes bittere sla (raddicchio of witlof)
- 12 Haust krokante toastjes
Tonijnpaté
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze zalmpaté in handige en hersluitbare verpakking. Met alle smaak, vitaminen, mineralen, eiwitten en Omega 3 waar onze zalm zo rijk aan is.
Stap 1
Snijd de courgette in dunne plakjes.
Stap 2
Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de courgetteplakjes in 2 min. goudbruin.
Stap 3
Roer intussen de Tonijnpaté los. Scheur de sla in mooie stukjes die op de toastjes passen. Leg op elk toastje 1 courgetteplakje en een blaadje sla en schep er wat Tonijnpaté op. Serveer direct.
Probeer ook eens de andere Vispaté-varianten van John West: Zalmpaté en Vispaté Tonijn met Zongedroogde Tomaat!
Deel dit recept