This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Quiche met cherrytomaten en tonijn
Serveert 3-4 personen
Ingrediënten
- 1 blik John West tonijnstukken in water (145g)
- 1 pak vers rond bladerdeeg
- 200 gram rode en gele cherrytomaten
- 150 gram mozzarella bolletjes
- 3 eieren
- Scheutje melk
- Peper en zout
- Verse basilicum

Tonijnstukken in Water 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in water, zonder kunstmatige toevoegingen.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een ronde quichevorm met bakpapier en leg hier het bladerdeeg in. Was de tomaten en dep deze droog.
Stap 2
Verdeel de tomaten en de mozzarella bolletjes over de bodem. Giet de tonijn af en verdeel de tonijn tussen de tomaat en mozzarella.
Stap 3
Meng 3 eieren in een kom met een scheutje melk en een snufje peper en zout. Kluts dit goed door elkaar en verdeel het mengsel over de quiche.
Stap 4
Bak de quiche voor ongeveer 20 minuten op 200 graden. Zet de oven daarna naar 160 graden en bak nog eens 20 minuten af totdat de quiche goed gaar is.
Tip
Serveer de quiche met blaadjes verse basilicum.
Deel dit recept