Quiche met cherrytomaten en tonijn

Heart outline Heart 6 personen Cutlery circle Serveert 3-4 personen

Ingrediënten

  • 1 blik John West tonijnstukken in water (145g)
  • 1 pak vers rond bladerdeeg 
  • 200 gram rode en gele cherrytomaten
  • 150 gram mozzarella bolletjes
  • 3 eieren
  • Scheutje melk
  • Peper en zout
  • Verse basilicum

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een ronde quichevorm met bakpapier en leg hier het bladerdeeg in. Was de tomaten en dep deze droog.

Stap 2

Verdeel de tomaten en de mozzarella bolletjes over de bodem. Giet de tonijn af en verdeel de tonijn tussen de tomaat en mozzarella.

Stap 3

Meng 3 eieren in een kom met een scheutje melk en een snufje peper en zout. Kluts dit goed door elkaar en verdeel het mengsel over de quiche.

Stap 4

Bak de quiche voor ongeveer 20 minuten op 200 graden. Zet de oven daarna naar 160 graden en bak nog eens 20 minuten af totdat de quiche goed gaar is.

Tip

Serveer de quiche met blaadjes verse basilicum.

You may also like...