Boterhammen met vegan tuna melt

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Ingrediënten

  • 1 zakje John West vegan tonijn met een vleugje olie (135g)
  • 4 boterhammen 
  • halve rode ui
  • 3 el vegan mayonnaise
  • 50 gram geraspte vegan kaas
  • Handje rucola sla
  • Evt. citroensap
  • Peper en zout

Stap 1:

Verwarm de oven op 220 graden. Snij de rode ui in halve ringen. 

Leg de boterhammen op een bakplaat met bakpapier. Smeer de boterhammen in met een laagje vegan mayonnaise. Leg hierop de John West vegan tonijn en uienringen.

Stap 2:

Bak de boterhammen in 5 a 10 minuten, tot de kaas is gesmolten. Haal ze uit de oven en belg met wat extra mayonnaise, rucola en eventueel wat citroensap.

You may also like...