This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Zalmsalade met Quinoa, Avocado en Feta
Serveert 4 personen
In slechts 20 minuten tover je dit spectaculaire gerecht met zalm op tafel! Een heerlijke zalmsalade die fris van smaak is, maar ook een bite heeft
Ingrediënten
- Twist Zalm MSC met citroen & tijm (85g)
- 150 g quinoa
- 180 g feta
- 2 wortels
- 1 avocado
- 1 handje cherrytomaatjes
- 2 takjes peterselie
- Een scheutje olijfolie
- 1 el balsamico azijn
- zout en peper

Twist Zalm MSC met citroen & tijm 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Kook de quinoa volgens de bereidingsinstructie op de verpakking en giet af.
Stap 2
Snijd de wortels in schijfjes en halveer de tomaten.
Stap 3
Voeg de quinoa en zalm toe, roer daarna goed.
Stap 4
Snijd de feta in blokjes en de avocado in reepjes en voeg ze daarna toe met wat zout en peper.
Stap 5
Breng de salade op smaak met wat olijfolie en azijn en ten slotte de peterselie over het gerecht. Eet smakelijk!
Stap 6
Voeg eventueel wat citroen toe om het gerecht nog wat extra pit te geven.
Deel dit recept