This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Wokschotel met Zalm en groenten
Serveert 4 personen
Heb je weinig tijd om te koken? Probeer dan eens dit recept dat je al binnen tien minuten op tafel zet. Een lekkere wokschotel met zalm en groenten
Ingrediënten
- 1 blik John West Wilde Rode Zalm (418 g)
- 1 ui
- 2 lente-uitjes
- 1 komkommer
- 4 tomaten
- 1 el olijfolie
- versgemalen zwarte peper en zout

Wilde Rode Zalm 213gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde rode zalm.
Stap 1
Snipper de ui en snijd de lente-uitjes in ringen. Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en de tomaat. Snijd de komkommer in boogjes en de tomaten in blokjes. Laat de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten.
Stap 2
Verwarm de olijfolie in een wok of grote pan en roerbak de ui tot deze glazig is. Schep de zalm erbij en roerbak kort mee. Roer de komkommer, tomaat, lente-ui en wat gemalen peper en zout erdoor en bak alles al omscheppend 1 min. Meteen serveren.
Deel dit recept