This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Voorjaarsgroente salade met Tonijn
Serveert 4 personen
Proef het voorjaar met dit tonijn recept met groenten als tuinbonen, haricots verts en jonge spinazie
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Tonijn Inspirations Basilicum (80 g)
- 1 sjalotje
- 200 g doperwten (diepvries)
- 200 g tuinbonen
- 200 g haricots verts
- 250 g peultjes
- 100 g jonge spinazie

For Salads Tuna Basil 110gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze Tuna Basil for Salads. De tonijnsnippers zijn al heerlijk op smaak met basilicum en extra vergine olijfolie, klaar voor in je salade.
Stap 1
Snipper het sjalotje fijn.
Stap 2
Blancheer de erwten en tuinbonen 8 min. in kokend water met een beetje zout. Schep ze uit de pan en doe ze in een grote kom met koud water, zo blijven ze mooi groen van kleur en garen ze niet verder.
Stap 3
Doe hetzelfde met de haricot verts (3 min.) en de peultjes (1 a 2 min.). Haal van de tuinbonen het buitenste velletje af zodat je een mooie groene “boon” overhoudt. Meng de geblancheerde groente met de tonijn en het sjalotje.
Stap 4
Was en droog de spinazie en leg op ieder bord een bedje. Schep hier de lentesalade op.
Deel dit recept