This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Volkoren pasta met ansjovis en tonijn
Serveert 2 personen
Gezond, makkelijk en lekker! Sportchef Erik geeft je pasta-inspiratie met een heerlijke combinatie van ingrediënten. Probeer zijn smaakvolle pasta met ansjovis en tonijn. Eet smakelijk!
Ingrediënten
- 4 filets John West Ansjovisfilets in Olijfolie (50 g)
- fijngesneden
- 1 blikje John West MSC Tonijnmoot in Olijfolie (145 g)
- 150 g volkoren penne
- 5 ml olijfolie
- 60 g ui
- in stukjes gesneden
- 2 teentjes knoflook
- zeer fijngesneden
- 300 g courgette
- gesneden
- 2 verse tomaten
- in grove stukken
- 30 g rucola
- 2 takjes verse basilicum
- fijn geplukt/gesneden

Ansjovisfilets in Olijfolie 50gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze ansjovisfilets in olijfolie. Sterk en vol van smaak, mooi roze-rood van kleur.
Stap 1
Kook de pasta in ruim kokend water in ca. 8 min. gaar en giet het daarna af.
Stap 2
Verhit de olijfolie in een wok en bak de ui, knoflook en courgette 3 min.
Stap 3
Voeg vervolgens de tomaat en ansjovis toe en bak dit 1 minuut mee.
Stap 4
Voeg als laatste de tonijnmoot, pasta, rucola en basilicum toe en meng alles goed door .
Stap 5
Serveer de pasta op een bord en bon appetit!
Voedingswaarde per persoon
4kcal – g eiwitten – 8 g vet – g koolhydraten – 5 g voedingsvezels
Deel dit recept