This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Twist Groene curry met babymais, broccoli en rode ui
Serveert 2 personen
Geniet van een heerlijke curry met Twist tonijn Groene curry. Boordevol verse groenten én vol van smaak. Bovendien ook een feestje voor het oog!
Ingrediënten
- 1 zakje John West Twist tonijn Groene curry MSC (85g)
- 150 gram zilvervlies rijst
- 1 blikje baby maïs
- 1 kleine broccoli
- 1 kleine rode ui
- 1 el olijfolie
Twist Tonijn MSC Groene Curry 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Snij ondertussen de broccoli in kleine roosjes en de rode ui in halve ringen. Halveer de baby maïs in de lengte.
Stap 2
Kook de broccoli in 5 minuten beetgaar in een pan met ruim kokend water. Laat daarna uitlekken.
Stap 3
Verwarm de olijfolie in een grote pan of wok en bak de ui en babymais, samen met de broccoli, ongeveer 3 minuten.
Stap 4
Verdeel de rijst en groenten over 2 kommen en voeg hier de Twist tonijn Groene Curry aan toe.
Tip
Curry liever warm? Verwarm de Twist tonijn Groene Curry dan 1 minuut mee met de groenten in stap 3.
Deel dit recept