This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Tortilla met Gemengde Bonen en Tonijn
Serveert 2 personen
Bonen zitten vol goede voedingsstoffen en zo ook Tonijn met een Vleugje Water! Dit tonijn gerecht bied je inspiratie om een fantastisch lekkere en voedzame maaltijd op tafel te toveren
Ingrediënten
- 1 blikje John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120 g)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 bos lente-ui
- 1 of 2 rode pepers
- 1 knoflookteen
- 1 blik gemengde bonen 400g
- 4 eetlepels roomkaas
- zwarte peper
- 2 tortilla’s
- romaine sla
- cherrytomaatjes
Tonijnmoot met een vleugje Water 120gr
Ideaal voor je snelle lunch of maaltijdsalade. John West tonijnmoot met een vleugje water hoef je niet meer te laten uitlekken en kan dus zó in je salade, je sandwich of op je sushi.
Stap 1
Verwarm de olie in een grote koekenpan en voeg daar de ui, chili en knoflook aan toe. Bak deze 3 tot 4 min. op een lage tot medium temperatuur.
Stap 2
Voeg de gemengde bonen toe en bak het geheel daarna nog 2 tot 3 min.
Stap 3
Voeg de John West Tonijn en de roomkaas toe en roer voorzichtig tot een mooi geheel. Voeg wat zout en peper toe om het gerecht op smaak te brengen.
Stap 4
Verwarm de tortilla’s in een koekenpan, vul ze met het mengsel van bonen en tonijn. Garneer met wat sla en tomaatjes.
Stap 5
Tip voor een gezellig avondje: doe de tonijn en bonenmix op een bord en omring deze met nachochips (in plaats van de tortilla’s) en gebruikt de mix als een dip.
Stap 6
Deel dit recept