This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Tonijntartaartjes met avocado
Serveert 4 personen
De tonijn in dit gerecht is verrijkt met water en draagt het MSC keurmerk. Grapefruit maken de tartaartjes lekker fruitig!
Ingrediënten
- 2 blikjes John West MSC Tonijnstukken in Water (145 g)
- 1 rijpe avocado
- 1 roze grapefruit
- 1 lente-ui,paar stengels bieslook
- paar takjes koriander
- 2 el limoensap
- 2 tl sojasaus
- 1 el olijfolie
- ½ tl sesamolie
- peper en zout

Tonijnstukken in Water 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in water, zonder kunstmatige toevoegingen.
Stap 1
Hak de ui, bieslook en koriander fijn. Snijd de grapefruit in kleine stukjes en de avocado in kleine blokjes. Laat de tonijn uitlekken.
Stap 2
Meng in een kom de ui, bieslook, koriander, avocado en tonijn en breng op smaak met peper.
Stap 3
Meng in een andere kom het limoensap, de sojasaus, de olijfolie en de sesamolie tot een dressing. Meng dit vervolgens door het tonijnmengsel tot een geheel.
Stap 4
Serveer de tartaartjes in mooie cirkelvormen met behulp van een kleine ronde bakvorm, of serveer de tartaar in glazen.
Deel dit recept