Tonijn wraps met chili & knoflook

Heart outline Heart 1 persoon Cutlery circle Serveert 2 personen

Wraps zijn een feestje om te eten. Met de toevoeging van tonijn maak je deze wrap net wat smakelijker

Ingrediënten

  • 1 blikje John West Inspirations Tonijn Chili & Knoflook (80 g)
  • 2 grote wraps
  • 125 g maïs (uitlekgewicht)
  • 125 g kidneybonen
  • 4 takjes koriander
  • kant-en-klare salsa mild

Stap 1

Verwarm de uitgelekte maïs, kidneybonen en salsa in een pan op laag vuur. Schep de tonijn voorzichtig door het groente-salsa mengsel.

Stap 2

Verwarm de wraps in de oven of magnetron volgens de verpakking. Snijd de koriander fijn.

Stap 3

Verdeel de groente-tonijn mix over de wraps. Strooi er de fijngesneden koriander over en rol de wraps op.

Serveer de wraps warm met een frisse salade.