This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Tonijn wraps met chili & knoflook
Serveert 2 personen
Wraps zijn een feestje om te eten. Met de toevoeging van tonijn maak je deze wrap net wat smakelijker
Ingrediënten
- 1 blikje John West Inspirations Tonijn Chili & Knoflook (80 g)
- 2 grote wraps
- 125 g maïs (uitlekgewicht)
- 125 g kidneybonen
- 4 takjes koriander
- kant-en-klare salsa mild

For Salads Tuna Chili & Garlic 110gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze Tuna for Salads chili & garlic. Malse tonijnsnippers met rode peper, knoflook en extra vergine olijfolie.
Stap 1
Verwarm de uitgelekte maïs, kidneybonen en salsa in een pan op laag vuur. Schep de tonijn voorzichtig door het groente-salsa mengsel.
Stap 2
Verwarm de wraps in de oven of magnetron volgens de verpakking. Snijd de koriander fijn.
Stap 3
Verdeel de groente-tonijn mix over de wraps. Strooi er de fijngesneden koriander over en rol de wraps op.
Serveer de wraps warm met een frisse salade.
Deel dit recept