Tonijn tortilla

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Tortilla’s doen het altijd goed. Met de toevoeging van Tonijn met een Vleugje Water aan dit recept voeg je extra proteïnen toe

Ingrediënten

  • 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120 g)
  • 3 lente-uitjes
  • in ringen gesneden
  • 1 of 2 rode pepers
  • zaadlijsten verwijderd en fijn gesneden
  • 1 teentje knoflook
  • fijn geperst
  • 400 g gemengde bonen uit blik of pot
  • uitgelekt
  • 4 el roomkaas
  • 2 tortilla’s
  • 2 tl olijfolie
  • zout en peper

Stap 1

Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de lente-uitjes, rode peper en knoflook. Bak dit, op middelhoog vuur, voor 3-4 min. aan.

Stap 2

Voeg de bonen toe en laat het geheel nog 2-3 min. bakken. Voeg dan de tonijn en roomkaas toe. Roer even door en breng op smaak met zout en peper.

Stap 3

Verwarm de tortilla’s in een koekenpan, vul ze met de tonijn-bonen mix en rol op tot een wrap. Serveer eventueel met een salade.

 

Deze tonijn-bonen mix is ook heerlijk als borrelhapje! Herhaal stap 1-plaats deze heerlijke tonijn-bonen mix op een bord en serveer de dip met tortillachips.