This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Tonijn tortilla
Serveert 2 personen
Tortilla’s doen het altijd goed. Met de toevoeging van Tonijn met een Vleugje Water aan dit recept voeg je extra proteïnen toe
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120 g)
- 3 lente-uitjes
- in ringen gesneden
- 1 of 2 rode pepers
- zaadlijsten verwijderd en fijn gesneden
- 1 teentje knoflook
- fijn geperst
- 400 g gemengde bonen uit blik of pot
- uitgelekt
- 4 el roomkaas
- 2 tortilla’s
- 2 tl olijfolie
- zout en peper

Tonijnmoot met een vleugje Water 120gr
Ideaal voor je snelle lunch of maaltijdsalade. John West tonijnmoot met een vleugje water hoef je niet meer te laten uitlekken en kan dus zó in je salade, je sandwich of op je sushi.
Stap 1
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de lente-uitjes, rode peper en knoflook. Bak dit, op middelhoog vuur, voor 3-4 min. aan.
Stap 2
Voeg de bonen toe en laat het geheel nog 2-3 min. bakken. Voeg dan de tonijn en roomkaas toe. Roer even door en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Verwarm de tortilla’s in een koekenpan, vul ze met de tonijn-bonen mix en rol op tot een wrap. Serveer eventueel met een salade.
Deze tonijn-bonen mix is ook heerlijk als borrelhapje! Herhaal stap 1-plaats deze heerlijke tonijn-bonen mix op een bord en serveer de dip met tortillachips.
Deel dit recept