This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Teriyaki Tonijnburger
Serveert 4 personen
Een tonijn recept verrijkt me Zonnebloemolie. de smaak van de zomer was nog nooit zo dichtbij!
Ingrediënten
- Voor de burger:,2 blikjes John West Tonijnstukken in Zonnebloemolie (120 g)
- 50 ml sojasaus
- 20 ml sesamolie
- 25 g geraspte verse gember
- 1 ei
- 100 g verse broodkruimels
- 2 gesneden bosuien
- 1 el geroosterd sesamzaad
- Voor de garnering:
- 4 tot 5 burgerbroodjes
- paar blaadjes kropsla
- zeewiersalade,plakjes ingemaakte gember
- 1 tl wasabi pasta
- 3 el mayonaise

Tonijnstukken in Zonnebloemolie 120gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in zonnebloemolie. Stevig tonijnvlees in zachte zonnebloemolie, heerlijk in gerechten als pizza’s, pasta’s en ovengerechten.
Stap 1
Meng alle ingrediënten goed door elkaar totdat er een smeuïge massa ontstaat. Het geheel moet een beetje op gehakt lijken. Mocht de massa niet stevig genoeg zijn, voeg dan wat extra broodkruimels toe.
Stap 2
Vorm van het mengsel 4 tot 5 burgers. Grill deze op een hete BBQ of in een koekenpan met een beetje olie. Meng je favoriete mayonaise met 1 tl Wasabi pasta en besmeer naar smaak het burgerbroodje. Serveer de Tonijn Teriyaki burger op het broodje. Garneer met wat blaadjes kropsla, zeewiersalade en een paar plakjes ingemaakte gember.
Stap 3
Eet smakelijk!
Deel dit recept