Tagliatelle met geroosterde tomaten en tonijn

Heart outline Heart 1 persoon Cutlery circle Serveert 4 personen

Geroosterde tomaten geven dit gerecht net wat extra’s. Een heerlijk tonijn recept!

Ingrediënten

  • 3 blikjes John West Tonijn Inspirations Basilicum (80 g)
  • 400 g tagliatelle
  • 70 g pesto
  • 250 g cherrytomaten
  • 2 takjes rozemarijn
  • 5 el olijfolie
  • 2 el balsamico azijn
  • grof zeezout
  • ovenplaat

Stap 1

Verwarm de oven voor op 2°C. Besprenkel de tomaten met wat grof zeezout, olijfolie, balsamico azijn en het takje rozemarijn. Rooster de tomaten min. in de oven.

Stap 2

Kook ondertussen de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet deze af. Maak de pasta aan met de pesto en het vocht van de bakplaat. Meng hier de tonijn doorheen.

Stap 3

Schik de pasta op de borden en garneer met de geroosterde tomaten.