This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Tagliatelle met geroosterde tomaten en tonijn
Serveert 4 personen
Geroosterde tomaten geven dit gerecht net wat extra’s. Een heerlijk tonijn recept!
Ingrediënten
- 3 blikjes John West Tonijn Inspirations Basilicum (80 g)
- 400 g tagliatelle
- 70 g pesto
- 250 g cherrytomaten
- 2 takjes rozemarijn
- 5 el olijfolie
- 2 el balsamico azijn
- grof zeezout
- ovenplaat
For Salads Tuna Basil 110gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze Tuna Basil for Salads. De tonijnsnippers zijn al heerlijk op smaak met basilicum en extra vergine olijfolie, klaar voor in je salade.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 2°C. Besprenkel de tomaten met wat grof zeezout, olijfolie, balsamico azijn en het takje rozemarijn. Rooster de tomaten min. in de oven.
Stap 2
Kook ondertussen de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet deze af. Maak de pasta aan met de pesto en het vocht van de bakplaat. Meng hier de tonijn doorheen.
Stap 3
Schik de pasta op de borden en garneer met de geroosterde tomaten.
Deel dit recept