This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Spinazie salade met John West For Salads Tuna Balsamic
Serveert 2 personen
Een salade is een prima lunch of tussengerecht. Deze spinazie salade is verrijkt met For Salads Tuna Balsamic. Deze hoef je niet meer uit te lekken en bevat proteïne
Ingrediënten
- 1 blikje John West For Salads Tuna Balsamic (110 g)
- 200 g bladspinazie
- gewassen
- 10 gele cherrytomaten
- gehalveerd
- 150 g mini mozzarella
- gehalveerd
- 1 sjalot
- gehalveerd en in ringen
- 3 el olijfolie,
- 1 el balsamicoazijn
- 1 tl Franse mosterd

For Salads Tuna Balsamic 110gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze Tuna Balsamic for Salads. De tonijnsnippers zijn heerlijk op smaak gebracht met balsamicoazijn, extra vergine olijfolie en sjalotjes.
Stap 1
Maak een dressing van 1 tl mosterd, 3 el olijfolie, en 1 el balsamicoazijn. Verdeel de gewassen spinazie over twee kommen of borden en verdeel de rest van de ingrediënten hierover. Eindig met de balsamicodressing en maak desgewenst op smaak met peper en zout.
Stap 2
als je begint met de mosterd en al roerend de olijfolie en de balsamicoazijn erdoorheen mengt krijg je een mooie gebonden dressing.
Deel dit recept