This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Spaghetti met Makreelfilet
Serveert 4 personen
Een recept met makreelfilet in combinatie met spagetti. Een klassiek gerecht met slechts een paar toevoegingen om je maaltijd te verrijken
Ingrediënten
2 blikjes John West Makreelfilet in Water Easypeel (115 g),400 g spaghetti,2 prei,1 blik tomatenblokjes,klein bosje peterselie,1 el olijfolie,1 teentje knoflook,1 ui

Makreel Water
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in water. Rijk van smaak, met alleen de vitamines en onverzadigde vetten die makreel van nature heeft.
Stap 1
Kook de spaghetti zoals staat aangegeven op de verpakking.
Stap 2
Snijd de ui, knoflook, peterselie en (gewassen!) prei in kleine stukjes. Verwarm de olie in een pan en bak de ui, knoflook en prei kort.
Stap 3
Roer de tomatenblokjes en peterselie door het geheel en laat 5 min. zachtjes koken.
Stap 4
Lek de makreel eruit en schep deze door de saus. Verwarm de saus kort, en meng door de spaghetti.
Deel dit recept