Smaakvolle sardinesboter

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Romig boter met de smaak van sardines maakt van een gewoon toastje of sandwich iets extra’s. Probeer dit sardine recept!

Ingrediënten

2 blikjes John West Sardinesfilets met een Vleugje Olijfolie (95 g),150 g boter (kamertemperatuur),1 teentje knoflook,1 tl komijn,½ tl kurkuma,½ tl cayenne peper

Stap 1

Laat de sardines uitlekken. Pers de knoflook. Meng de knoflook, kruiden en sardines door elkaar.

Stap 2

Voeg de boter toe en meng opnieuw goed door. Verplaats het homogene mengsel naar een boterkuipje, strijk het oppervlak glad en plaats in de koelkast.

Stap 3

Haal de sardineboter ongeveer min. voor serveren uit de koelkast.

 

Lekker op toastjes of rauwe groenten!