This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Slierten groente salade met John West For Salads Tuna Balsamic
Serveert 2 personen
Een koolhydraatarm gerechtje met tonijn. Veel groenten vormen de basis van deze smakelijke salade. For Salads Tuna Balsamic zit tevens vol proteïne
Ingrediënten
- 1 blikje John West For Salads Tuna Balsamic (110 g)
- ½ courgette,
- gewassen
- 1 winterwortel
- geschild
- ½ komkommer
- gewassen
- 1 little gem
- 80 g tagiatische olijven (kan ook met andere olijven)
- 1 el kappetjes (even af gespoeld)
- 1 tl Franse mosterd
- 3 el olijfolie
- 1 el balsamicoazijn,extra: grillpan
For Salads Tuna Balsamic 110gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze Tuna Balsamic for Salads. De tonijnsnippers zijn heerlijk op smaak gebracht met balsamicoazijn, extra vergine olijfolie en sjalotjes.
Stap 1
Maak een dressing van 1 tl mosterd, 3 el olijfolie en 1 el balsamicoazijn. Maak vervolgens van de courgette, wortel en de komkommer lange repen met behulp van een mandoline, spirelli of anders met een kaasschaaf dunne plakken en vervolgens in slierten. Verwarm de grillpan en snijd de little gem in de lengte in tweeën.
Stap 2
Bestrijk het snijvlak met wat olijfolie en gril even beide kanten zodat je net een grillsmaak aan de sla krijgt. Leg de gegrilde sla op de borden en verdeel hier de groenten slierten over.
Stap 3
Maak af met de tonijn, de olijven, kappertjes en als laatste de dressing.
als je begint met de mosterd en al roerend de olijfolie en de balsamicoazijn er doorheen mengt krijg je een mooie gebonden dressing.
Deel dit recept