This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Sandwich met Tonijnsalade
Serveert 4 personen
Een heerlijk tonijnsalade recept dat lekker fris is door de toevoeging van appel en kropsla! Doet het fantastisch op een sandwich of op een toastje
Ingrediënten
- 1 stengel bleekselderij
- 1 friszure handappel
- 1 el kappertjes
- 2 zakjes John West tonijn Twist met Franse Dressing (à 85 g)
- 4 el mayonaise
- 8 sneetjes casinobrood,
- 8 kleine blaadjes kropsla
Twist Tonijn MSC met Franse dressing 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Snijd de bleekselderij over de lengte in dunne repen en dan in kleine blokjes. Snijd een 1/2 appel in plakjes. Snijd de rest in blokjes en meng deze met de kappertjes, tonijn, bleekselderij en mayonaise.
Stap 2
Beleg de helft van de sneetjes brood met sla. Verdeel daarover de tonijnsalade, dek af met plakjes appel, sla en een sneetje brood.
Stap 3
Snijd de sandwich met tonijnsalade diagonaal doormidden en serveer direct.
Deel dit recept