Sandwich met Tonijnsalade

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Een heerlijk tonijnsalade recept dat lekker fris is door de toevoeging van appel en kropsla! Doet het fantastisch op een sandwich of op een toastje

Ingrediënten

1 stengel bleekselderij,1 friszure handappel,1 el kappertjes,2 zakjes John West tonijn Twist met Franse Dressing (à 85 g),4 el mayonaise,8 sneetjes casinobrood,8 kleine blaadjes kropsla

Stap 1

Snijd de bleekselderij over de lengte in dunne repen en dan in kleine blokjes. Snijd een 1/2 appel in plakjes. Snijd de rest in blokjes en meng deze met de kappertjes, tonijn, bleekselderij en mayonaise.

Stap 2

Beleg de helft van de sneetjes brood met sla. Verdeel daarover de tonijnsalade, dek af met plakjes appel, sla en een sneetje brood.

Stap 3

Snijd de sandwich met tonijnsalade diagonaal doormidden en serveer direct.