Sandwich met John West Visvrije Tonijn met een vleugje olie

Heart outline Heart 3 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Ingrediënten

  • zakje John West Visvrije Tonijn met een vleugje olie
  • 6 sneetjes volkorenbrood
  • ½ komkommer
  • 1 tomaat
  • 1 avocado
  • 1 stengel bosui
  • ½ rode ui
  • ½ el sriracha
  • 3 el vegan mayonaise

Stap 1

Rooster de boterhammen in een broodrooster goudbruin en besmeer op 1 zijde licht met wat vegan mayonaise.

Stap 2

Snij de komkommer, tomaat en avocado in dunne plakken en de rode ui en bosui in ringen.

Stap 3

Meng de sriracha met de vegan mayonaise, bosui en Visvrije Tonijn. Breng op smaak met peper en zout.

Stap 4

Beleg nu 2 sneetje brood (naast elkaar) met de komkommer, plakjes tomaat en avocado. Plaats op beide sneetjes een nieuw sneetje brood en beleg met de Visvrije Tonijnsalade. Leg hier de ringen rode ui over en bedek opnieuw beide boterhammen met een sneetje brood.

Stap 5

Snijd beide sandwiches doormidden. Eet smakelijk!