This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Salade met John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes
Serveert 2 personen
Tuna Sundried Tomatoes combineert de beste kwaliteit tonijn met de smaak van tomaten. Een mooie smaakcombinatie die in dit tonijn gerecht een fijne basis vormen voor een salade. Lekker bij de lunch!
Ingrediënten
- 1 blikje John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes (110 g)
- 150 g haricots verts, schoongemaakt
- 200 g botersla (kropsla)
- 1 rode ui
- in ringen
- 100 g zwarte olijven
- in vieren,10 rode cherrytomaten
- gehalveerd
- 1 avocado in parten
- 50 g walnoten
- 3 el olijfolie
- 1 el witte wijnazijn
- 1 tl Franse mosterd

For Salads Tuna Sundried Tomatoes 110gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze Tuna for Salads sun dried tomato. Malse tonijnsnippers met zongedroogde tomaat en extra vergine olijfolie.
Stap 1
Rooster de walnoten even in een droge koekenpan. Maak een vinaigrette van 1 tl mosterd, 3 el olijfolie en 1 el witte wijnazijn op smaak gemaakt met peper en zout.
Stap 2
Breng water aan de kook met wat zout en blancheer de haricots verts 3 min. en spoel ze af met koud water.
Stap 3
Verdeel de botersla over twee borden en schik hier de rest van de ingrediënten over.
Stap 4
Garneer met de dressing.
als je begint met de mosterd en al roerend de olijfolie en de witte wijnazijn er doorheen mengt krijg je een mooie gebonden dressing.
Deel dit recept