Salade met John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes

Heart outline Heart 2 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Tuna Sundried Tomatoes combineert de beste kwaliteit tonijn met de smaak van tomaten. Een mooie smaakcombinatie die in dit tonijn gerecht een fijne basis vormen voor een salade. Lekker bij de lunch!

Ingrediënten

  • 1 blikje John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes (110 g)
  • 150 g haricots verts
  • schoongemaakt
  • 200 g botersla (kropsla)
  • 1 rode ui
  • in ringen
  • 100 g zwarte olijven
  • in vieren
  • 10 rode cherrytomaten
  • gehalveerd
  • 1 avocado in parten
  • 50 g walnoten
  • 3 el olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 tl Franse mosterd

Stap 1

Rooster de walnoten even in een droge koekenpan. Maak een vinaigrette van 1 tl mosterd, 3 el olijfolie en 1 el witte wijnazijn op smaak gemaakt met peper en zout.

Stap 2

Breng water aan de kook met wat zout en blancheer de haricots verts 3 min. en spoel ze af met koud water.

Stap 3

Verdeel de botersla over twee borden en schik hier de rest van de ingrediënten over.

Stap 4

Garneer met de dressing.

als je begint met de mosterd en al roerend de olijfolie en de witte wijnazijn er doorheen mengt krijg je een mooie gebonden dressing.