This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Salade met boontjes, groene asperges en Makreel
Serveert 4 personen
Asperges zijn heerlijk in een salade. Als het asperge seizoen aanbreekt kan je niet anders dan hier een lekker gerecht mee maken. Makreel past uitstekend bij deze groene groente
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Makreelfilet in Water Easypeel (115 g)
- 200 g sperziebonen
- 200 g groene asperges
- 1 doosje cherrytomaten
- 1 rode ui
- klein bosje sla naar keuze
- 1 teentje knoflook
Makreelfilets in Water 115gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in water. Rijk van smaak, met alleen de vitamines en onverzadigde vetten die makreel van nature heeft.
Stap 1
Maak de groenten schoon. Verwijder de harde onderkant van de asperges en de uiteindes van de sperziebonen. Snijd de asperges in schuine stukken en de ui in halve ringen. Halveer de cherrytomaatjes.
Stap 2
Breng in een pan water aan de kook met een beetje zout en kook de boontjes beetgaar. Spoel de boontjes gelijk onder koud water af, dan blijven ze mooi groen. Doe hetzelfde met de asperges.
Stap 3
Meng de bonen, asperges, tomaat, ui, geperste knoflook en sla voorzichtig door elkaar.
Stap 4
Lek de makreel uit, snijd deze in stukjes en verdeel over de salade.
Deel dit recept