This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Roerei met Zalm en rucola
Serveert 4 personen
Super makkelijk in tien minuten draai je voor vier personen een lekker lunchgerecht in elkaar met heelijke stukjes zalm
Ingrediënten
- ½ blikje John West Wilde Rode Zalm (213 g)
- 6 eieren
- 1 el koksroom
- zout en peper
- klontje boter
- klein handje rucola
- geroosterd brood
Stap 1
Lek de zalm uit en verwijder eventueel vel en graten. Snijd de rucola in grove stukken.
Stap 2
Kluts de eieren en de room goed door elkaar. Verhit de boter in een pan en giet het eimengsel erin. Houd het vuur laag en voeg de zalm toe. Verhit het mengsel onder continu roeren tot het ei gestold is. Schep vlak voor het ei klaar is de rucola door het mengsel. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3
Serveer met het geroosterde brood.
Deel dit recept