This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Rijst-tonijn bolletjes
Serveert 4 personen
Een borrelhapje dat echt eens wat anders is dan het gebruikelijke hapje. Dit Tonijn recept met een Vleugje Water en de geurige basmatirijst staan garant voor succes
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120 g)
- 200 g basmati rijst
- 3 takjes verse peterselie
- 5 blokjes smeltende kaas (bijvoorbeeld La Vache qui rit)

Tonijnmoot met een vleugje Water 120gr
Ideaal voor je snelle lunch of maaltijdsalade. John West tonijnmoot met een vleugje water hoef je niet meer te laten uitlekken en kan dus zó in je salade, je sandwich of op je sushi.
Stap 1
Kook de rijst in min. gaar.
Stap 2
Hak ondertussen de peterselie fijn, en meng deze met de tonijn en de kaas.
Stap 3
Meng de afgegoten rijst goed door het tonijnmengsel en vorm hier kleine bolletjes van. Lauwwarm serveren.
Besprenkel met een paar druppels citroensap voor een frisse smaak.
Deel dit recept