This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Platbrood met John West Visvrije Tonijn Tomaat en Basilicum
Serveert 2 personen
Ingrediënten
- zakje John West Visvrije Tonijn Tomaat en Basilicum
- 2 platbrooden
- 100 g verse spinazie
- 100 g vegan yoghurt
- 1 teen knoflook
- ½ komkommer
- ½ rode ui
- 125 g cherrytomaten
Visvrije tonijn Tomaat Basilicum 135g
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze malse sardines. Met de volle smaak van John West Finest sardines in smaakvolle Extra Vierge olijfolie zet je in een handomdraai een heerlijke sandwich, pasta of salade op tafel. Rijk aan omega 3 en met MSC keurmerk.
Stap 1
Verwarm de oven voor en bak de platbroden volgens aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Snij de komkommer in dunne reepjes, de rode ui in ringen en halveer de cherrytomaten. Pers de knoflook.
Stap 3
Meng de knoflook, komkommer en Visvrije Tonijn met de vegan yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 4
Beleg de platbroden met de verse spinazie, rode ui, cherrytomaten en de Visvrije Tonijnsalade.
Deel dit recept