This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Pittig Spaans Toastje met vispaté zalm
Serveert 4 personen
Een pittig en temperamentvol recept door de chorizo. De vispaté met zalm zorgt voor smeuïgheid en extra smaak aan je toastje
Ingrediënten
- 1 blikje John West Zalmpaté (125 g)
- 1 chorizo worst
- 1 doosje cherrytomaatjes
- toastjes
- citroensap
Zalmpaté 125gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze zalmpaté in handige en hersluitbare verpakking. Met alle smaak, vitaminen, mineralen, eiwitten en Omega 3 waar onze zalm zo rijk aan is.
Stap 1
Snijd de chorizo en cherrytomaatjes in plakjes. Bestrijk de toastjes met de John West Zalmpaté. Besprenkel deze met een paar druppels citroensap.
Stap 2
2. Garneer de toastjes met de plakjes chorizo en stukjes cherrytomaat.
Stap 3
Eet smakelijk!
Deel dit recept