Volkoren Pastei met visstoofpotje

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Finest Tonijnmoot in olijfolie
  • 4 st volkoren pastei van Jos Poell
  • 4 st groene asperges
  • 1 sjalot
  • 2 knoflookteen
  • 50 ml witte wijn
  • 20 takjes bieslook
  • Olie
  • Scheut rode wijn azijn
  • Peper en zout

Stap 1

Verwarm de over voor op 165 graden.

Stap 2

Stoof de fijngesneden knoflook en sjalot met een beetje olie gaar in een steelpan. Blus deze vervolgens af met de witte wijn en voeg de tonijn erbij. Stoof deze tonijn ongeveer 5 minuten mee, voeg de peper en zout toe naar smaak en doe er een scheut rode wijn azijn bij.

Stap 3

Kook de groene asperges in ongeveer 4 minuten halfgaar en doe de pasteitjes ± 4 minuten in de voorverwarmde oven en vul deze vervolgens met het tonijnstoofje.

Stap 4

Garneer de pasteitjes af met de gesneden bieslook en de half gegaarde asperges.