This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Pastasalade Tonijn Inspirations
Serveert 4 personen
Een pastasalade recept met tonijn. De schelpjespasta zorgt ervoor dat smaken goed vastgehouden worden
Ingrediënten
- 3 blikjes John West Tonijn Inspirations Chili & Knoflook (80 g)
- 300 g schelpjes pasta
- 4 geroosterde paprika’s
- 30 g Parmezaanse kaasgeraspt
- 200 g ricotta kaas
- 150 g groene olijven
- 20 g rucola
Stap 1
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking en spoel deze af met koud water. Snijd de geroosterde paprika’s in reepjes. Rasp de Parmezaanse kaas.
Stap 2
Doe de afgekoelde pasta in een kom en meng deze met de ricotta en Parmezaanse kaas. Spatel de ingrediënten voorzichtig door elkaar. Meng nu ook de tonijn, groene olijven en geroosterde paprika’s voorzichtig door de pastasalade. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3
Schep de pastasalade op de borden en garneer met de rucola.
Deel dit recept