Pastasalade Makreel

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Een pasta gerecht met makreel is niet alleen lekker maar staat binnen een aantal stappen ook zo op tafel. De toevoeging van pesto zorgt voor extra smaak

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Makreelfilets in Water Easypeel (115 g)
  • 1 potje John West Ansjovisfilets (100 g)
  • 400 g pasta naar keuze
  • 300 g erwtjes (diepvries)
  • 2 lente-ui
  • 1 rode ui
  • 1 doosje sherry tomaatjes
  • 4 el pesto

Stap 1

Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking, spoel deze koud af en leg apart in een zeef.

Stap 2

Kook ondertussen de erwtjes beetgaar en spoel ze direct af met koud water. Snijd de cherry tomaatjes in partjes en de lente-ui en rode ui in halve ringen. Lek de blikjejes makreelfilet en ansjovis uit.

Stap 3

Schep de erwtjes, lente-ui, rode ui, tomaat, ansjovis, makreel en de pesto goed door elkaar. Meng met de afgekoelde pasta en verdeel over de borden.