This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Pastasalade Makreel
Serveert 4 personen
Een pasta gerecht met makreel is niet alleen lekker maar staat binnen een aantal stappen ook zo op tafel. De toevoeging van pesto zorgt voor extra smaak
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Makreelfilets in Water Easypeel (115 g)
- 1 potje John West Ansjovisfilets (100 g)
- 400 g pasta naar keuze
- 300 g erwtjes (diepvries)
- 2 lente-ui
- 1 rode ui
- 1 doosje sherry tomaatjes
- 4 el pesto

Makreelfilets in Water 115gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in water. Rijk van smaak, met alleen de vitamines en onverzadigde vetten die makreel van nature heeft.
Stap 1
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking, spoel deze koud af en leg apart in een zeef.
Stap 2
Kook ondertussen de erwtjes beetgaar en spoel ze direct af met koud water. Snijd de cherry tomaatjes in partjes en de lente-ui en rode ui in halve ringen. Lek de blikjejes makreelfilet en ansjovis uit.
Stap 3
Schep de erwtjes, lente-ui, rode ui, tomaat, ansjovis, makreel en de pesto goed door elkaar. Meng met de afgekoelde pasta en verdeel over de borden.
Deel dit recept