This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Pasta salade met John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes
Serveert 2 personen
Tonijn met een pasta salade is perfect als hoofdgerecht. Verrijkt met Tuna Sundried Tomatoes waarbij uitlekken niet meer nodig is. Zo heb je ook nog tijd voor andere dingen!
Ingrediënten
- 1 blikje John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes (110 g)
- 250 g Orecchiette (of andere pasta)
- 150 g (verse) doperwten
- 200 g spinazie
- 100 g halfgedroogde tomaat
- 1½ dl yoghurt
- 3 el (verse) pesto
- 1 tl mosterd
- olijfolie
- 2 takjes dragon
For Salads Tuna Sundried Tomatoes 110gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze Tuna for Salads sun dried tomato. Malse tonijnsnippers met zongedroogde tomaat en extra vergine olijfolie.
Stap 1
Breng een ruime pan met water aan de kook en blancheer de doperwtjes 4 min. Schep ze uit het water en spoel af met koud water. Kook in hetzelfde water de orechiette volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water.
Stap 2
Verwarm een koekenpan en doe hier een beetje olie in. Roerbak de spinazie kort op hoog vuur en leg deze even apart, niet in de pan want dan wordt de spinazie slap. Meng de yoghurt, pesto, mosterd, en de olijfolie tot een dressing. Hak de dragon fijn maar hou een beetje apart om mee te garneren. Meng alle ingrediënten tot een frisse salade en maak desgewenst op smaak met peper en zout. Garneer met de achtergehouden dragon.
Deel dit recept