Pasta salade met John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes

Heart outline Heart 2 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Tonijn met een pasta salade is perfect als hoofdgerecht. Verrijkt met Tuna Sundried Tomatoes waarbij uitlekken niet meer nodig is. Zo heb je ook nog tijd voor andere dingen!

Ingrediënten

  • 1 blikje John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes (110 g)
  • 250 g Orecchiette (of andere pasta)
  • 150 g (verse) doperwten
  • 200 g spinazie
  • 100 g halfgedroogde tomaat
  • 1½ dl yoghurt
  • 3 el (verse) pesto
  • 1 tl mosterd
  • olijfolie
  • 2 takjes dragon

Stap 1

Breng een ruime pan met water aan de kook en blancheer de doperwtjes 4 min. Schep ze uit het water en spoel af met koud water. Kook in hetzelfde water de orechiette volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water.

Stap 2

Verwarm een koekenpan en doe hier een beetje olie in. Roerbak de spinazie kort op hoog vuur en leg deze even apart, niet in de pan want dan wordt de spinazie slap. Meng de yoghurt, pesto, mosterd, en de olijfolie tot een dressing. Hak de dragon fijn maar hou een beetje apart om mee te garneren. Meng alle ingrediënten tot een frisse salade en maak desgewenst op smaak met peper en zout. Garneer met de achtergehouden dragon.