This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Pasta pesto met zalm en feta
Serveert 4 personen
Pesto is een echte smaakmaker en zo ook Wilde Roze Zalm. Heerlijk voor in dit pasta gerecht
Ingrediënten
- 1 blik John West Wilde Roze Zalm (418 g)
- 300 g penne
- 1 potje groene pesto
- 100 g erwtjes (blik)
- 150 g feta kaas
- handvol basilicum blaadjes
Wilde Roze Zalm 413gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde roze zalm. Met dit grote blik maak je snel een lekkere lunch of een mooi diner voor jou en je gezin of gasten.
Stap 1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed uitlekken.
Stap 2
Laat ondertussen de erwtjes en de zalm uitlekken, bewaar 2 el van het vocht van de zalm. Verwijder eventueel vel en graten van de zalm en maak de stukken los. Verkruimel de feta kaas.
Stap 3
Meng de uitgelekte pasta met het vocht van de zalm, de pesto en de erwtjes in de pastapan en kook voor 2-3 min. onder goed roeren. Voeg de laatste secondenonden de zalm toe.
Stap 4
Verdeel over de borden en garneer met de basilicumblaadjes en verkruimelde feta.
Probeer voor een vollere smaak eens onze rode zalm: John West Wilde Rode Zalm (4g).
Deel dit recept