Pasta pesto met zalm en feta

Heart outline Heart 8 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Pesto is een echte smaakmaker en zo ook Wilde Roze Zalm. Heerlijk voor in dit pasta gerecht

Ingrediënten

  • 1 blik John West Wilde Roze Zalm (418 g)
  • 300 g penne
  • 1 potje groene pesto
  • 100 g erwtjes (blik)
  • 150 g feta kaas
  • handvol basilicum blaadjes

Stap 1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed uitlekken.

Stap 2

Laat ondertussen de erwtjes en de zalm uitlekken, bewaar 2 el van het vocht van de zalm. Verwijder eventueel vel en graten van de zalm en maak de stukken los. Verkruimel de feta kaas.

Stap 3

Meng de uitgelekte pasta met het vocht van de zalm, de pesto en de erwtjes in de pastapan en kook voor 2-3 min. onder goed roeren. Voeg de laatste secondenonden de zalm toe.

Stap 4

Verdeel over de borden en garneer met de basilicumblaadjes en verkruimelde feta.

 

Probeer voor een vollere smaak eens onze rode zalm: John West Wilde Rode Zalm (4g).