Pasta met tonijn en pesto

Heart outline Heart 10 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Een heerlijk pasta met tonijn recept waar je al in 20 minuten van kan genieten! De Tonijnstukken liggen in Olijfolie wat een extra dimensie aan dit gerecht geeft

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Tonijnstukken in Olijfolie (145 g)
  • 250 g cherry trostomaten
  • 1 rode ui,400 g penne
  • 70 g groene pesto
  • 5 el olijfolie
  • grof zeezout en peper

Stap 1

Verwarm de oven voor op 2°C. Besprenkel de tomaten met olijfolie en rooster ze min. in de oven. Snipper de ui en fruit deze tot de snippers glazig zijn.

Stap 2

Kook ondertussen de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet deze af. Maak de pasta aan met de pesto en meng hier de uitgelekte tonijn en de ui doorheen.

Stap 3

Schik de pasta op de borden en garneer met de geroosterde tomaten. Maak het geheel af met wat grof zeezout en peper.