Panang curry met wortel, zoete paprika, rijst en Twist tonijn Panang curry

Heart outline Heart 0 personen Clock graphic 30 Cutlery circle Serveert 2 personen

Ingrediënten

  • 1 zakje John West Twist tonijn Rode curry MSC (85g)
  • 150 gram witte rijst
  • 1 rode ui
  • 1 wortel
  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 1 el olijfolie
  • eventueel als garnering: 50 gram amandelschaafsel (geroosterd) & ½ bosje munt

Stap 1

Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Snij ondertussen de paprika in reepjes en de ui in halve ringen. Schil de wortel en snij in blokjes.

Stap 2

Verwarm de olijfolie in een pan of wok en bak de ui, wortel en paprikareepjes ongeveer 4 minuten op middelhoog vuur.

Stap 3

Voeg de Twist tonijn Panang Curry toe aan de pan en verwarm nog 1 minuut mee.

Stap 4

Verdeel de rijst en groenten over 2 kommen. Garneer met amandelschaafsel en munt.

TIP!

Tip: ook koud lekker! Verwarm de Twist tonijn Panang Curry niet mee in de pan, maar voeg toe aan de kommen in stap 4.