This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Omeletrolletjes met Tonijn
Serveert 6 personen
Een tonijn gerecht met omeletrolletjes. Weer eens iets anders voor bij de lunch of borrel
Ingrediënten
- 1 zakje John West Tonijn Twist Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85 g)
- 2 eieren
- 2 el melk
- 1 el olijfolie
- 50 g verse zachte roomkaas (light),
- rode paprika
- 10 g rucola
- peper en zout
- 8 houten prikkers

Twist Tonijn MSC met ovengedroogde tomaten 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Klop de eieren los met de melk, zout en peper. Verhit ½ el olijfolie in een koekenpan, voeg de helft van het eimengsel toe en bak hiervan een dunne omelet. Bak op dezelfde manier nog een omelet.
Stap 2
Laat de omeletten iets afkoelen. Snijd ondertussen de paprika in kleine blokjes. Bestrijk de licht afgekoelde omeletten met de roomkaas en schep in het midden een strook tonijn. Verdeel de paprika en rucola over de omeletten en rol ze stevig op.
Stap 3
Laat ze ca. min in de koelkast opstijven. Snijd ze met een scherp mes elk in 6 stukjes. Prik deze eventueel vast met een houten prikker. Verdeel ze over een schaal om feestelijk op te dienen.
p.st. ± kcal / 3 g eiwit / 3 g vet (waarvan 2 g onverzadigd) / 1 g koolhydraten
Deel dit recept