Omelet pannenkoekjes met tonijn

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 1 persoon

Pannenkoeken als lunch! Met deze healthy omelet pannenkoeken met tonijn wordt elke lunch een feestje.

Ingrediënten

  • 1 zakje Tonijn Twist met Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85 g)
  • 2 eieren
  • 25 g bloem of zelfrijzend bakmeel
  • 25 g rozijnen
  • 5 g bakboter

Stap 1

Neem een beslagkom, meng met een garde de eieren en bloem tot een glad beslag en voeg de rozijnen toe.

Stap 2

Verhit de boter in een koekenpan en verdeel  het beslag in de koekenpan.

Stap 3

Keer na ca. 1 minuut de pannenkoek om en bak deze zachtjes in nog 1 minuut gaar.

Stap 4

Leg de pannenkoek op een bord en laat het afkoelen.

Stap 5

Verdeel het tonijnmengsel over de pannenkoek en rol deze vervolgens strak op.

Stap 6

Snij de pannenkoek in 5 of 6 stukken.

Stap 7

De zoete pannenkoek met tonijn is klaar voor in de broodtrommel!

Weetje

Dit gerecht lijkt erg energierijk, maar als je het vergelijkt met 3 boterhammen belegt met boter en kaas, worst of pindakaas dan kom je uit op 5kcal.