This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Omelet pannenkoekjes met tonijn
Serveert 1 persoon
Pannenkoeken als lunch! Met deze healthy omelet pannenkoeken met tonijn wordt elke lunch een feestje.
Ingrediënten
- 1 zakje Tonijn Twist met Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85 g)
- 2 eieren
- 25 g bloem of zelfrijzend bakmeel
- 25 g rozijnen
- 5 g bakboter

Twist Tonijn MSC met ovengedroogde tomaten 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Neem een beslagkom, meng met een garde de eieren en bloem tot een glad beslag en voeg de rozijnen toe.
Stap 2
Verhit de boter in een koekenpan en verdeel het beslag in de koekenpan.
Stap 3
Keer na ca. 1 minuut de pannenkoek om en bak deze zachtjes in nog 1 minuut gaar.
Stap 4
Leg de pannenkoek op een bord en laat het afkoelen.
Stap 5
Verdeel het tonijnmengsel over de pannenkoek en rol deze vervolgens strak op.
Stap 6
Snij de pannenkoek in 5 of 6 stukken.
Stap 7
De zoete pannenkoek met tonijn is klaar voor in de broodtrommel!
Weetje
Dit gerecht lijkt erg energierijk, maar als je het vergelijkt met 3 boterhammen belegt met boter en kaas, worst of pindakaas dan kom je uit op 5kcal.
Deel dit recept