Niçoise uit de oven met ExtraVita tonijnmoot olijven & lijnzaad

Heart outline Heart 14 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Ingrediënten

  • 1 blik John West ExtraVita tonijnmoot olijven & lijnzaad MSC (120g)
  • 250 gram krieltjes met schil
  • 250 gram cherrytomaten
  • 150 gram haricot verts
  • 2 sjalotjes
  • 2 eieren
  • 3 takjes rozemarijn
  • 2 el olijfolie

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de krieltjes en de cherrytomaten. Pel en snij de sjalotjes in kwarten. Meng de olijfolie en rozemarijn

Stap 2

Verdeel de krieltjes, cherrytomaten en haricots verts over een met bakpapier beklede bakplaat, hussel het olijfoliemengsel erdoor en bak 20-25 minuten in de oven.

Stap 3

Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de eieren 7 minuten. Spoel de eieren af met koud water, pel en snij in partjes.

Stap 4

Verdeel de Niçoise ovenschotel over de borden en serveer met de eieren en de ExtraVita tonijnmoot.