This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Niçoise uit de oven met ExtraVita tonijnmoot olijven & lijnzaad
Serveert 2 personen
Ingrediënten
- 1 blik John West ExtraVita tonijnmoot olijven & lijnzaad MSC (120g)
- 250 gram krieltjes met schil
- 250 gram cherrytomaten
- 150 gram haricot verts
- 2 sjalotjes
- 2 eieren
- 3 takjes rozemarijn
- 2 el olijfolie

ExtraVita Tonijnmoot met Olijven en Lijnzaadolie: MSC 120g
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de krieltjes en de cherrytomaten. Pel en snij de sjalotjes in kwarten. Meng de olijfolie en rozemarijn
Stap 2
Verdeel de krieltjes, cherrytomaten en haricots verts over een met bakpapier beklede bakplaat, hussel het olijfoliemengsel erdoor en bak 20-25 minuten in de oven.
Stap 3
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de eieren 7 minuten. Spoel de eieren af met koud water, pel en snij in partjes.
Stap 4
Verdeel de Niçoise ovenschotel over de borden en serveer met de eieren en de ExtraVita tonijnmoot.
Deel dit recept