This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Mugcake tonijn
Serveert 4 personen
Ultiem geluk in een mok! Cake met heerlijke stukjes Tonijn met een Vleugje Olijfolie en onder andere wat bieslook
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Olijfolie (120 g)
- 1 el bieslook
- 4 eieren
- 4 el bloem
- 4 snufjes bakpoeder
- 4 el crème fraiche
- 4 tl mosterd
- zout en peper
Tonijnmoot met een vleugje Olijfolie 120gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnmoot met een vleugje olijfolie. Stevig tonijnvlees, in zachte olijfolie.
Stap 1
Plaats in elke mok 1 ei, 1 el bloem, 1 el crème fraîche, 1 tl mosterd en een snufje bakpoeder. Meng tot een glad geheel en breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Brokkel ¼ van de tonijn in elke mok. Knip de bieslook fijn en verdeel deze over de mokken.
Stap 3
Plaats de mokken voor 1,5 tot 2 min. in de magnetron. Smakelijk!
Deel dit recept